Fashion Week

Hei Darlings. Jeg kom hjem fra Moskva på tirsdag. Og nå er jeg tilbake til mine hverdager. Jeg har kommet hjem fra jobben ikke så lenge siden, men heldigvis fant krefter å oppdatere dere litt med bilder. Mange som skrev til meg på direkt hvor kjolen var fra og å legge ut flere bilder. Så her har dere litt oppdatering fra helgen.

Jeg tok ikke så mange bilder av modeller fordi jeg prøvde å sende både direktesending på instagram, også prøvde jeg å ta opp videoer og legge dem på story.

Jeg ble virkelig imponert av Apti og Arapkhanovi.  Det er ikke alle som liker dem siden de skiller seg så ut.  Men jeg digger dem.

Jeg synes det er viktig å kunne å skilde seg ut, og dette klarer disse to glimrende. De er unike og det er nok flere der ute som er enig med meg om at de er anerledes.

Hei Darlings.  Я вернулась из Москвы во вторник и уже вернулась к обычному режиму. Чуть раньше пришла с работы и нашла время обновить блог.
Я проста восхищаюсь Апти и Арапхановыми . Они не такие, как все, и умеют выделяться .

Я считаю, это очень важно, уметь выделяться в сфере моды. Должна признаться, эти дизайнеры справились со своей работой блестяще. Они уникальные, и я уверена, многие со мной согласны.

thumb_P3250136_1024.jpg

Kjolen fra Filippa_K /Turban Zara

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s