Fashion week in Moscow 

Hei Darlings . Som alltid går ting litt fort i svingene her. Jeg ble for invitert til fashion week i Moskva for to uker siden, men jeg sa nei fordi jeg trodde jeg ikke kom til å få til å dra dit så fort igjen. Jeg jobber med et prosjekt som jeg ikke kan fortelle om enda.Heldigvis fikk jeg både fri fra jobben og unnagjort ting som jeg måtte få i orden. Egentlig hadde jeg planer om å ta en tur til Moskva litt senere, fordi det jeg jobber med henger sammen med turene jeg tar hit. Men ettersom jeg faktisk fikk tid til å komme hit kunne jeg ikke la mulighetene gli unna. Nå føler jeg at jeg avslører mer enn det jeg bør, så får stoppe her. 


Det blir spennende å se hva Aptiziev og Aropkhanovi har å vise frem idag. Gleder meg som et lite barn.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s