New in

Hei Darlings. Lenge siden sist. Jeg har virkelig hatt en slitsom uke. Mamma ble operert på mandag og siden da har  jeg ikke hatt tid til noe som helst. Faktisk har jeg  ikke jobbet denne uken for å kunne være hjemme med mamma. I går fikk jeg endelig tid og samvittighet å gå ut og kose meg. Jeg var på Operahuset. Det var lenge siden jeg  har vart der, men har lovet meg selv at jeg skal oftere gå ditt, en å gå i butikker. Ha ha ja det var dårlig sammenligning men jeg ofte går i butikker når jeg har lyst å kose meg. For jeg får mye ideer og blir fascinert av klær.  Foresten på bildene ser dere mine to ny yndlings tilbehør. Sko fant jeg på salg i Kongsberg en stund siden og pelsen har jeg faktisk kjøpt i høst . Så de gleder jeg meg til å bruke nå i vinteren.

Давно не виделись. У меня была очень сложная неделя. Маму оперировали в понедельник, я даже не работала в эту неделю чтобы быть рядом с ней. Но вчера я нашла время и позволила себе выйти. Я уже два года не ходила в operahuset, но вчера, когда была там, решила что теперь я буду ходить туда чаще, чем в магазины . Ха ха, да плохое сравнение, но я обычно часто хожу по магазинам, когда я хочу расслабиться . В мою голову приходят хорошие идеи и я расслабляюсь. Кстати, на фотках мои самые любимые любимые аксессуары. Ботики я недавно нашла в Конгсберге, а мех я купила ещё осенью. Уже не терпится их надеть .
IMG_6224.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s