Boots

Hei Darlings. Jeg driver og ser etter nye vinter sko og kåper. Men må si jeg finner ikke noe som frister meg. Har gått vart flere ganger i butikker uten å finne noe som faller i smak. Jeg liker faktisk de kåpene som jeg har fra før av bedre en de som er i butikkene nå. Samme når det gjelder sko. Har ikke funnet favoritt støvler til vinter. Hva med dere? Er dere klare for vinter og har funnet drømme jakker/ kåper og sko?
Привет Darlings. Я уже несколько раз ходила в магазины, чтобы найти себе зимние ботинки и пальто. Но должна признаться , что я не могу найти ничего, что по вкусу. Мне, если честно, нравятся те, что у меня есть чем то, что в магазинах. Тоже самое касается и обуви. Как насчет вас? Готовы ли вы к зиме и нашли идеальные куртки / пальто и обувь?
Boots

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s