Pictures from the photoshoot

Hei Darlings. Som dere vet var jeg forrige uke invitert av ARAPKHANOVI for å jobbe som stylist. Deres kolleksjonen var så fin med veldig spennende farger og mønstrer . Jeg ser fram til å jobbe med flere designere. Jeg har virkelig ikke ord for å beskrive hvor gøy det var å jobbe med dem og hvor interessang  deres kolleksjonen er. Dere kommer nok til å forstå meg når dere ser bilder nedenfor.

Hei darlings. Прошлую неделю  я была приглашена в качестве стилиста на фотосессию бренда ARAPKHANOVI. Коллекция autumn/winter была выполнена в интересных тонах и представляла собой олицетворение нежности, скромности, а самое главное уровень высокой моды! С удовольствием буду сотрудничать с девочками и с другими молодыми дизайнерами в ближайшем будущем! Спасибо за такой опыт! У меня реально нет слов что бы описать как круто было сними работать и какая у них интересная коллекция. Вы меня поймёте когда посмотрите фотки.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s