shooting 

Hei Darlings. Те, кто у меня в Instagram и Snappchat поняли, зачем я прилетела в Москву, и что я помогаю в съёмках для Arapkhanovi. Вчера я прямиком с аэропорта поехала в их showroom и там посмотрела их коллекцию. Я была так встревожена на счёт сегодняшнего дня, что почти не спала. Мы тут с 9 утра и, наверное, будем до 22. Я должна признаться, что работать в Москве совсем иначе, чем в Норвегии. Ждите фоток со съёмок. 

Hei Darlings. Dere som følger meg på insta og Snapchat har sikkert fått med dere at jeg kom til Moskva og jeg jobbet som stylist for Arapkhanovi. I går dro jeg rett til deres showroom også gikk vi gjennom kolleksjonen , og så gjennom hva som passet med hva osv. Jeg var så spent at jeg ikke fikk sove. Vi har stått på siden klokke ni og kommer til å være her til ti i hvert fall. Men må si det er litt annerledes å jobbe her enn i Norge. Gleder meg virkelig til å jobbe mer med sånne oppdrag.Bilder  kommer senere. 


Skjørt Zara/Sko Gucci / Topp H&M/ Klokke DW / Øredobber H&M /Belte Tory Burch

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s