Next stop Moscow 

Hei darlings . Gud jeg har hatt så mye å gjøre at jeg ikke har rukket å oppdatere dere om dagen. Jeg sitter i skrivende stund på Gardermoen og venter på flyet. Jeg skal nemlig til Moskva. Jeg har ennå ikke lyst til å avsløre helt hvorfor jeg drar, men jeg skal være med på en veldig spennende prosjekt der som jeg gleder meg virkelig til. Jeg bestemte meg for å dra for to dager siden så jeg har hatt veldig dårlig tid til å pakke og sånt. I går var jeg hos Amneta og fikk endelig farget håret og klipt meg. Og som alltid er jeg meget fornøyd . Men darlings jeg må nesten stikke så vi snakkes snart.
Hei Darlings. Боже мой у меня было столько дел, что я даже не успела за эти дни сделать пост . На данный момент я сижу и жду самолёта. Я ечу в Москву . Не хочу пока говорить зачем, лечу по делам и меня ждут очень интересные дни. Меня попросили помочь в одном деле и я согласилась. Я вам потом напишу о чем идёт речь . Если честно, я только два дня назад согласилась на это и решилась. Так что, у меня очень мало времени было на подготовление. Вчера я успела пойти к Амнат покрасится и сделала новую причёску . Я вам потом покажу. Как всегда я очень довольна) Ладно родные, до связи, мне пора выключаться.

 

Reklamer

2 kommentarer om “Next stop Moscow 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s